Puuh, en nukkunut viime yönä. Uni ei tullut silmään ja vain tuijottelin pimeydestä mustaa kattoa. Mietin kaikkea turhaa, valvoin ja kuuntelin hengitystä. Aika kului eikä väsyttänyt, paitsi sitten aamulla, tietenkin. Ja päivällä. Ja illalla. Nyt muistutan lähinnä elävää kuollutta. Sen lisäksi hartiani on jumissa, todella, jo kolmatta päivää, mutta tänään siinä tilassa, että itku melkein meinaa kivusta tulla. Korvaankin sattuu, mutta siihen sentään on jo lääkettä. Pöh. Onneksi on perjantai. Yritän tässä kai sanoa, että tänään ei irtoa mitään luovaa eikä tuottavaa. Töissä sentään yritin pinnistellä, mutta nyt on kaikille parempi, että kääriydyn vilttiin ja pysyn hiljaa.

Vaikka tänään onkin vaellettu jossain unen ja valveen rajamaastossa, eilen kuitenkin oli ihanaa. Tunnen itseni onnelliseksi voidessani viettää iltaa yhdessä kahden ystävän sekä entisen ja nykyisen seurassa, nauttia mielettömän hyvästä ruoasta ja totta kai vähintään yhtä hyvästä seurasta. Se kaikki ei ole itsestään selvää, ei ainakaan minulle. Huomenna myöskin kiva päivä luvassa, joten kai voin nyt ihan luvan kanssa viettää haamuna tämän yhden välipäivän? Eriparivillasukat jaloissa ja shaali korviin vedettynä, siltä näyttää minun perjantai-iltani. Lämpöistä iltaa myös teille kaikille!

Hame: H&M / Pusero: Zara / Vyö: H&M / Jakku: H&M / Huivi: Zara / Avokkaat: Rossini

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Univaikeuksista kärsitään täälläkin. Ehkä parhain apu tähän on ollut magnesium. Edelleen menee hetki, että saa unta, mutta onneksi nopeammin, kuin aiemmin.

Toivottavasti jumitukset helpottaa pian! Ihanaa viikonloppua.

Vastaa

Kiitos vinkistä, enpä ole ajatellut magnesiumin vaikuttavan! Itse olen tosi herkkäuninen, tai kun nukahdan, niin nukun kyllä pääsääntöisesti aamuun asti, mutta kriittinen piste on juuri se nukahtaminen, jonka kanssa on säännönmukaisesti haasteita. Pahimmassa tapauksessa käy juuri noin, että en sitten ihan oikeasti nukahda koko yönä, tai vasta ihan hetkeä ennen herätystä, valvomisen suhteen kroppani ei ilmeisesti käsitä sanaa kohtuus, vaan on ennemminki joko – tai – tyyppiä :)

Kiitos vinksitä ja ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

Vastaa

Lohduttaako kuulla, että olen kaksi yötä valvonut yskäni takia? Lähdin lopulta eilen lääkäriin ja kas, ennen reissua vaivannut keuhkoputkentulehdus on tehnyt comebackin. Sain 10 päivän myrkkykuurin ja lisää saikkua. Huoh. Ja tekemistä olis enemmän kuin laki sallii ja pääkoppa kaipaa jo lenkkipolkua!

Vastaa

Oih, yskä on kyllä hirvittävää – ja sen lisäksi, että se valvottaa isteä, se myös valvottaa muita! Ei kyllä käy kateeksi, onneksi itse olen flunssilta sun muilta vielä selvinnyt, mutta kaikkea muuta pientä vaivaa ja jomotusta tuntuu olemaan – vanhaksi tullut? :)

Pikaista paranemista ja jaksamista, lepo auttaa, mutta tiedän – aloillaan on vaikea ja tylsää pysyä!

Vastaa

Tänä syksynä paljon sairastaneena tiedän tunteen. Parasta lääkettä on kuitenkin vain pysähtyä ja malttaa levätä. Voimia ja jaksamista! :)

Vastaa

Sepä se, lepo auttaa kummasti- kun sen vain muistaisi ja osaisi rauhoittaa itsensä kun keho alkaa muistuttelemaan olemassaolostaan! Itse odotan kuumeisesti joulun pyhiä, syksyn kun olen ollut niin hirvittävän väsynyt, mutta siitä huolimatta nukkunut miten sattuu, ja muutenkin kaiken näköistä pientä särkyä ja jomotusta on. Huoh. Toivottavasti sinun sairastamisesi ovat jo takanapäin, kipeänä ei todella ole mukavaa. Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.