Blogi on takunnut pahasti muutaman päivän ja etusivu on näyttänyt hassulta, ehkä olettekin havainneet häiriöt. Kokonaisuus on ollut niin jumissa, etten ole päässyt tekemään postauksia, joten siitä tylsä hetken hiljaiselo. Pöh. No mutta nyt, sain ihanaa apua ja nyt näyttää lupaavalta ja pääsin vihdoin sukeltamaan uuden postauksen pariin!

Tämä postaus piti siis tehdä jo muutama päivä sitten ja tänään pureutua ihan muihin aiheisiin, mutta kuten itselleni viime päivinä olen lempeästi todennut, ei maailma kaadu siihen jos blogi ei päivity hetkeen tai muuten vain näyttää hassulta.  Kukaan sitä kuitenkaan muista enää muutaman päivän kuluttua, itsekään. Blogilomaksi näitä päiviä tosin ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua, sillä aika on mennyt korjaustöiden sumplimiseen. Niitä hetkiä kun inhoan itsenäistä bloggaamista, helpdeskiä ei ole ja jokainen ongelma vaatii ylimääräistä aikaa ja vaivaa (ja rahaa). En siis voisi olla kiitollisempi avusta, joka lopulta herätti blogini taas henkiin!

Mutta niin, se mitä piti kertoa (vaikka kaikkihan te sen jo tähän mennessä tiesitte), että & Other Stories avasi ovensa perjantaina Helsinkiin, H&M:n Galleria Esplanadin vanhoihin tiloihin (viereen tulee muuten Samsoe&Samsoe, can’t wait!).

Poikkesin avajaisissa keskiviikkona ja ihmispaljous oli niin valtava, että valitettavasti kuvasaldo jäi vähille. Mutta suosittelen lämpimästi poikkeamaan, tosi kauniit tilat ja voih, se valikoima! En edes kehtaa tunnustaa kuinka monella sadalla tein ostoksia. & Other Storeisin valikoima siis kolahtaa kovaa, joten olen varma, ettei shoppailut jäänee tähän. Tosin seuraava kerta olkoon vasta reissun jälkeen, sillä ikinä tiedä mitä kivaa matkan päällä tulee vastaan!

Nyt yritän kuroa umpeen rästiin jääneitä postauksia, ensi viikolla taas tutulla sykkeellä, ellei yllärivastoinkäymisiä taas tule. Hitaasti tosin blogi tällä hetkellä toimii, mutta ongelma kerrallaane teenpäin. ;)

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Vastaa

Älä huoli Anna-Maria, tää uutinen oli minulle ihan uusi. Tai tokihan sä mainitsit uuden liikkeen avajaisista keskiviikkona, mutta en ollut koskaan kuullutkaan moisesta merkistä. Saati avajaisista. Mutta oikeastaan se on aika ihanaa – että mun ei tarvitse tietää kaikkea, eikä varsinkaan vaatekauppoja, sillä mulla on jo tarpeeksi kaikkea muutenkin :)
Toki kävin nyt kurkkaamassa nettisivuja, ja onhan siellä aika kivoja vaatteita mitä mä itsellenikin voisin hyväksyä… Joten kiitos shoppailuvinkistä, tiedän missä käyn sitten joskus jos/kun ehdin näyteikkunaostoksille stadissa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.