Poikkesin eilen H&M:n showroomilla kurkkaamassa 8.3 myyntiin tulevaa italialaisen muotitalo Marnin H&M:lle suunnittelemaa mallistoa, joka talon tyylille uskollisena leikittelee upeasti persoonallisilla ja mielenkiintoisilla kuoseilla.

Verrattuna Versacen suunnitteleman mallistoon, tämä tarjosi huomattavasti enemmän karkkia silmilleni. Ihastuin värimaailmaan ja mielenkiintoisiin kuoseihin. Rohkea yhdistelee näyttäviä kuoseja keskenään mielensä mukaan, hillitympään mieltynyt poimii yksittäisiä palasia mallistosta ja yhdistää ne yksiväriseen ja hillittympään linjaan. Itse en olisi valmis rakentamaan koko asua kuosiviidakoksi, mutta poimisin mielelläni asuun jonkun super ilmavasti laskeutuvista topeista, kuten ylhäällä pilkottavan mustavalkoruskean, tai alemman limeä ja pinkkiä raikkaasti yhdistävän ihanuuden.

Siro pallokuosinen hame toimisi yksivärisen neuleen kera ja retrohenkinen mekko simppelin neuletakin kanssa. Jos mallisto tuntuu rauhattomalta, kannattaa irrottaa yksittäiset vaatekappaleet kokonaisuudesta nähdäkseen ne toisessa valossa. Toppien ja mekkojen lisäksi Marnin mallistossa iski näyttävät kaulakorut, erityisesti ihana valkoinen kukkarivistöllä kuorrutettu (toiseksi ylin kuva).

Itselleni nyt mallistosta esillä olleista nappaisin varmaankin kaikki topit, olkihatun, sinistä ja konjakkia yhdistelevän upeasti lasketuvan mekon (yllä), jotain pallokuvioitua, näyttävän korun ja toffeenvärisen laukun, joka istuisi näppärästi yksiin edellä mainitun mekon kanssa.

Mallistossa oli aistittavissa myös ripaus sporttisuutta, mutta itse tyylilleni uskollisena pidin eniten kokonaisuuden naisellisemmista ja siroimmista osasista. Kokonaisuudesta erityisen mielenkiintoisen tekee se, että yhdistelyvaihtoehtoja on rajattomasti. Ns. valmiita kokonaisuuksia ei ole, vaan kaikki istuu yhteen keskenään, ja toimivat hyvin, jotkut varmasti jopa paremmin, mallistosta irrotettuna ja toisen tyyliseen kokonaisuuteen tuotuna.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.