Viime vuoden aikana kaikki ostamani huulipunat taisivat olla joko Urban Deacayn tai MACin, mutta tänä vuonna olen jo poikennut meikkikaavoista useammassakin kohtaa, kuten vaikka huulipunien suhteen. Kehitin nimittäin pienen fiksaation Marimekko for Clinique -uutuuksiin heti kun kuulin niistä. Miten ihana yhteistyö, upeat pakkaukset ja kauniin keväinen värimaailma meikeissä!

Kun pyörähdin Stockalla testailemassa huulipunia, olin ilahtunut, että myös koostumus tuntui omalle, elin oli riittävän kiinteä ja pigmenttinen. Siten sinetöityi pieni meikkihimotukseni, eli sain hankittua kevätmeikkeihini Marimekko-kuosisen huulipunan. Valikoimassa olisi itse asiassa ollut useampikin sävy, jonka olisin voinut napata, mutta persikkaiseen ja roosaan taittuvat nudet ovat aina varma valinta, joten tälläkin kertaa päädyin sellaiseen.

Sävy Nude Pop on nätin pehmeä ja siten sopivan luonnollinen. Täydellinen kevääseen ja ihana arkeen! Huulipuna on päässyt heti käyttöön ja mustavalkoinen hylsy on niin kiva kaivaa laukusta esiin. Lisää tällaisia!

Vaikka kuosit ovatkin limited edition -tuote, niin myyjän mukaan huulipunien värit ovat sellaiset, jotka jäävät pysyväksi osaksi valikoimaa, eli jos löytyy ihana sävy, niin saatavuus jatkuu vaikka kuosi muuttuu. Täytyy tosin myöntää, että itse soisin myös printin säilyvän. Jos aiemmin en ole kiinnittänyt mitään huomiota Cliniquen huulipuniin, niin nyt olen pysähtynyt pisteen äärelle jo useamman kerran. Ihanaa vaihtelua!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.