Viikko on ollut hurjan kiireinen niin töissä kuin vapaallakin kun kaikki hommat pitää saada hoidetuksi ennen lomaa. Tänään on vielä vuorossa viimeiset pakkaukset, pyykinpesua sekä jääkaapin ja pakastimen sulattamiset. Eli hommaa riittää. Huomenna illalla onkin sitten lento Wieniin ja kauan odotettu loma alkaa. Kuten myös loma fiilis. Olen päättänyt, että sillä hetkellä kun astun koneeseen, kaikki stressi ja ”maalliset” asia jää matkasta ja toivotan lomafiilikselle tervetuloa.

Viime yönä ei pahemmin uni maistunut kun kävin mielessäni läpi kaikkia muistettavia asioita ja tuskin tänä yönä sen paremmin käy. Noh, viikonlopun aion levätä Wienissä ja nukkua univelat pois, lukea kirjaa uima-altaan äärellä, pulahtaa ehkkä uimaankin ja syödä Itävallan parasta jäätelöä. Toki siinä samalla myös suunnitella alkavan viikon reittiä. Vasta maanantaina auto napataan alle ja alkaa itse matkanteko kun lomaan kuuluva rento ja sopivan pirteä fiilis on saavutettu. Ah, en malta odottaa.

Ehkä välitän viikonloppuna lomaterveiset Wienin auringon ja aurinkohatun alta myös teille…;) Mutta itseasiassa vasta huomenna valotan tulevaa kolmea viikkoa tarkemmin.

Mekko: Seppälä
Huivi: Malesiasta
Neuletakki: Lindex
Kengät: H&M
Laukku: H&M
Rannerengas: Global

Yllä maanantain asu. Nyt kun toimisto on hiljentynyt ja lähes kaikki kadonneet kesälaitumille, on koko viikon voinut pukeutua mukavan rennosti ja kesäisesti. Kuvissa näkyvä mekko on siis ostoksia viime viikon Vaasan reissulta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.