Lettityttö landella

Takana rentouttava viikonloppu maaseudun rauhassa. Ulkoilua, lepoa, herkuttelua – kaikkea leppoisaa tekemistä, ihanaa kiireettömyyttä.

Viikonloppuvaatteet pakkasin muutamassa minuutissa. Ajattelin, että vähällä pärjää ja ennen kaikkea rennolla otteella. En tosin huomioinut, että sää oli melko kolea, joten ylimääräinen villakerros olisi tullut tarpeeseen. Onneksi sellainen löytyi Ilonan torpasta. Tämä asu oli tältä päivältä, kun oli jo kivasti lämpimämpää ja aurinkokin koristi taivasta.

Nyt makoilen jo omassa sängyssä ja haukottelen, vaikkei kello ole vielä yhdeksääkään. Tästä mini-irtiotosta taitaa olla hyvä ponnistaa uuteen viikkoon. Ja kesäkuuhun. Huh. Kesä ei ole edessä vaan tässä, juuri nyt alussa. Mieli ei vielä ole ihan löytänyt kesämoodiaan, mutta eiköhän se tästä.


Denimpusero: Makia Clothing / Kukkahame: Bikbok / T-paita: Gina Tricot /
Kello: Daniel Wellington / Kangaskassi: CocoVi

Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
Ilona

Kylläpä mun rotisko navettakin näyttää sun taustana suorastaan hauskalta. Sillekin löytyi siis merkitys tässä maailmankaikkeudessa :)

Camilla

Aivan ihana lookki! :D Tuli sellaset ladyt landella-vibat.
Sä se vaan kaunistut vuosi vuodelta!

Itsekin ihan siinä ”kevät”-moodissa edelleen. En ole vielä palautunut niistä pakkasaamuista, joten en edes tajua vielä, että NYT on kesä ja nyt sitä pitäisi istua ulkona 24/7, että saisi tästä valoisuudesta ja lyhyestä ilosta kaiken mahdollisen irti. Loma osui vasta kesän loppuun, joten pääsen viimeistään siihen lomamoodiin, kun kesä on jo ohitse. :D

wpDiscuz