Kesäfiiliksiä

Blogi on jäänyt hetkellisesti hunningolle kun  olen yrittänyt nauttia pienistä kesähetkistä ja tietenkin survoa viimeisiä töitä pakettiin ennen lomaa. Nyt parina päivänä ylimääräisen ajan koneella on varastanut tuskainen yritys löytää tulevalle viikonlopulle jotain tunnelmallista, mutta kivoja aktiviteettimahdollisuuksia omaavaa lomakohdetta. Sellaista, jonne pääsee näppärästi bussilla tai junalla. Vaikuttaa mahdottomalta tehtävältä.

Toivelistalla kiikkuu Hanko, Naantali ja Rauma (viimeinen olisi aivan erityisen kiva, siellä kun en ole vielä käynyt), mutta kaikkien majoitukset ovat aivan täyteen varattuja. Olen kahlannut hotellihakusivuja ja soittanutkin itseni majoituksen varauslistalle Raumalle, toivoen, että jostain nyt yksi kiva majapaikka ilmenisi, mutta toivo alkaa hiipua. Ylihuomenna pitää päästä matkaan, mutta kohde uupuu. Enpä olisi koskaan uskonut, että kotimaankin kohteet ovat lomasesonkina näin kysyttyjä!

Nyt olisi siis todellakin kuumille vinkeille tarvetta Jos keksit villin kortin, jossa tekemistä viikonlopuksi, niin älä jätä huikkaamatta. Nyt ei siis eräkohteet etsinnässä, vaan kiva rentoutumiskohde (sisältää siis suht keskeisellä paikalla olevan edes ihan kivan majoitusmahdollisuuden) kahdelle aikuiselle, jossa kuitenkin mahdollisuus aktiviteetteihin (suppausta, saarivisiittejä, museoita, yöuintia tai jotain ihan uutta). Ideoita, anyone?

Kuva: Sara S.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
Sanna
Sanna

Miten olisi Raahe? Aivan ihanat majoitusvaihtoehdot Katariinan kammari ja Langin kauppahuone, löytyvät facesta ja netistä. Aktiviteetteja löytyy saarivierailusta, melontaa, suppausta, museoita.. Itse menisin jo senkin takia, että saisin yön viettää Sofian kamarissa/Langin kauppahuoneella :)

-TT-
-TT-

Entäs Kotka tai Loviisa?

wpDiscuz