Erilaisten kuviointien yhdistely saa jotkut pyörittelemään päätään, mutta koska rakastan kokeilla, päädyin yhdistämään eilen kaksi vahvaa kuosia, kukonaskelkuvion ja pantterikuosin. Lopputuoloksena rauhatonta – ehkä, mautonta – jonkun mielestä mahdollisesti, tavallisesta poikkeavaa – ehdottomasti kyllä. On kukin mitä mieltä tahansa, minusta yhdistelmä oli hauska, mutta toisaalta, tykkäsinhän Marni at H&M-mallistonkin kuosien sekamelskasta, vaikka monet kokivat sen turhan levottomaksi. Peräänkuulutan kuitenkin edelleen pukeutumisessa leikkisyyttä ja kokeilunhalua, joka ei elä muuta kuin sopivan kevyesti aiheeseen suhtautumalla.

Eilen siis päivällä näissä vaatteissa. Aamulla piipahtaen pitkästä aikaa Valtterin kirpparilla, tosin ihan liian myöhään, että enää mitään kummoista olisi löytynyt. Onneksi sattumalta vastaan tullut Ninan myyntipöytä pelasti tilanteen, enkä joutunut palaamaan kotiin ihan tyhjin käsin. Huonosta ajoituksesta viisastuneena painoin mieleen, että ajoissa paikalle menosta täytyy pitää tulevaisuudessa kiinni, tosin työviikkojen jälkeen aikainen aamuherätys ei enää viikonloppuisin ole tuntunut järin houkuttelevalta, mutta ehkäpä valoisat aamut tuovat siihen muutosta.

Kirppiksen jälkeen vielä kahvittelu Ateneumissa ja suunta kotiin, jossa illaksi vaatteiden vaihdon kautta syömään ja Korjaamolle viihdyttävää stand upia katsomaan.

Mekko: H&M
Huivi: Zara
Laukku: Gianni Chiarini
Takki: Oasis

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.