Kynärtaipeeseen ulottuvia valkoisia nahkahansikkaita olen himoinnut jo ikuisuuden. Muistaakseni jo lähes vuosi sitten mainitsin hansikashaaveesta blogissani. Etsintäni ei ole ollut aktiivista, mutta jatkuvasti olen kartoittanut valikoimia sivusilmällä.

Toiveena on ollut, että sellaiset löytyisivät esimerkiksi kirpparilta tai huuto.netistä, jolloin sellaiset voisi saada kohtuuhinnalla. Parit unelmayksilöt olen ihan kaupastakin bongannut, mutta reilun sadan euron hinta ei saa kyllä edes harkitsemaan hansikkaiden kassalle kiikuttamista. Niin palavasti en niitä ssentään himoa.:) Ebayssa olen ihastellut muutamia yksilöitä kuluneen vuoden aikana, ja varsin kohtuulliseen hintaankin, en vain ole vielä koskaan uskaltaunut ebay-ostoksille.

Mainitsin äidilleni kaipuusta valkoisia käsineitä kohtaan ja sain lahjaksi kuvissa näkyvät ihanat vaaleat nahkakäsineet vaalean ruskeilla tehosteilla. Ne eivät ole haaveilemani hansikkaat, mutta varsin ihanat ovat silti! Tulevat siis varmasti kovaan käyttöön. Ihanat sirot kevätkäsineet!
Käsineet ovat Stockmannilta, jossa ne olivat kanta-asiakastarjouksessa ainakin vielä edellisenä viikonloppuna noin 35 euron hintaan (norm. Hinta n.45€). Mistä päästäänkin sopivasti aasin sillalla Hulluihin Päiviin, jotka ovat parhaillaan käynnissä. Poikkeuksellisesti tosin tällä kertaa en tunne halua lähteä piipahtamaan paikalla. Ihmismäärät eivät houkuttele ja eipä minulla kyllä edes ole oikein mitään mitä tarvitsisin, joten mitä turhaa lähteä paikalle tekemään potentiaalisia turhia heräteostoksia. Älkääkä nyt sanoko, että siellä on jotain ihanaa megatarjouksessa!;)Sen sijaan, että lähtisin hikoilemaan Hulluille päiville viikonlupun ohjelma näyttää jotakuinkin tältä:
Perjantai: Talvivaatteiden pakkaus varastoon ja äidin luona poikkeaminen, jossa on myös serkkuni käymässä. Mukava nähdä serkkutyttöä todella pitkästä aikaa! Vaikka etäisyyttä on vain pari sataa kilsaa, olemme viimeksi tainneet nähdä joskus 2-3 vuotta sitten (apua, mihin tämä aika karkaa)…
Lauantai: Aamiainen Krullasissa ja tavoitteena myös pieni päiväretki kullan kanssa Porvooseen. Haluna olisi piipahtaa Brunbergin tehtaanmyymälässä tekemässä herkkukaappaus….:)
Sunnuntai: Brunbergin tuliaisten nautinta ja lepo.

Ainiin, ja jossain vaiheessa pitäisi mennä katsomaan alle parin viikon ikäsitä tyttyövauvaa, joka syntyi ystäväperheeseemme. Saa nähdä, että pääsekö sitä sunnuntaina sokerihumalassa vierimään paikalle… Ehkäpä olisi viisainta ajoittaa vierailu lauantaille…:)P.s Ulkona on aivan ihana kevätsää!! Toivottavasti koko viikonloppu jatkuu samalla mallilla!
P.s Ulkona on aivan ihana kevätsää!! Toivottavasti koko viikonloppu jatkuu samalla mallilla!

pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.