Kevään merkki on se, että päivittäiset vaatevaihtoehdot alkavat lisääntymään. Vaikka ei säiden puolesta (etenkin tämän hetken lumipyryssä) vielä voi uskalla keväästä puhua, niin ehkä olen mielessä jo ottanut harppauksen siihen suuntaan. Vaikutusta on ollut silläkin, että löydän puretuista muuttolaatikoista (kyllä, niitä on edelleen jokunen!) leudompien kelien vaatteita. Tämä farkkumekko on yksi niistä. Muistelen käyttäneeni tätä viimeksi viime kesänä ja erityisesti keväällä runsaasti, joten toi mukavaa vaihtelua läpi talven hallinneisiin mustiin alaosiin.

Lappumekko on siitä näppärä, että kesällä se menee hyvin tennareiden ja t-paidan kanssa, kylmempänä kautena neuleen ja nilkkureiden parina. Mukavan monikäyttöinen siis!

Mutta nyt. Pitäisi valmistautua illan viettoon, mutta juuri vasta (näin kellon lähennellessä kuutta) työläppärin ja istun ylisuuressa trikoopaidassa sohvalla juuri lasiin kaadetun viinin kanssa. Laiskottaa, vaikka onkin kiva lähteä ihmisten ilmoille. Pitäisi vain jostain saada energiapiikki kevyeen laittautumiseen. Mutta ehkä se tästä, onneksi ei vielä ole kiire. Näiden kuvien myötä toivotan kaikille ihanaa perjantai-iltaa!

Neule: Marks&Spencer, saatu blogin kautta / Farkkumekko: H&M /
Nilkkurit: Ten Points / Kello: Daniel Wellington

Kuvat: Ilona / Torpan tyttö

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.