apetit saapuivat viimein, mikä tarkoittaa sitä, että lauantaina päästään tapetoimaan! Se taas tarkoittaa sitä, että tapetoinnin jälkeen keittiö on enää pientä pilkunviilausta vaille valmis, ihanaa!:) Tosin, olen vielä epävarma tapeteista. Tapetit itsessään ovat todella kauniit, mutta kun….niin noh, en olisi halunnut nähdä valkoista tapeteissa kun sitä valkoista on niin hirvittävästi jo valmiiksi keittiössämme ja seinäpinta-alaa niin vähän, että vahvempi kontrasti olisi sitten kuitenkin ollut parempi. Mutta ei lopputulos tälläkään varmasti huono ole, tämä nyt on vain sitä täydellisyyden tavoittelua…;)

Ajattelin lievittää kontrastin puutetta lähtemällä boordiostoksille. Jos vaikka löytyisi täysin kukanvarsien värinen punertavanruskea boordi. Ettei vaan kävisi elämä liian helpoksi…:)
Olen jo pitkään haaveillut jättikokoisista tummanruskeista bambulyhdyistä. Silloin kun niitä vielä oli Kodin Anttilassa myynnissä, tyydyin vain ihastelemaan ja arvatkaa onko ostamatta jäänyt kaduttanut? Noh, sattumalta viime viikonlopun ruoka-ostoksilla bongasin juuri haaveilemiani lyhtyjä Citymarketista, eikä niitä voinut jättää hyllyyn. Mutta kuten kuvasta näkyy, kärryyn päätyivät valkoiset eivätkä ruskeat. Ruskeat olisivat olleet mieluisammat, mutta niitä oli vain yhtä kokoa kun taas valkoisia kahta. Paremman yhteensopivuuden takia halusin erikokoiset lyhdyt, joten valitsin mieluummin sitten valkoiset.

Tosin poikaystävän logiikalla kun pienemmät ja isommat lyhdyt maksoivat saman verran, olisi pitänyt ostaa pelkästään isoja kun samalla rahalla olisi silloin saanut ns. enemmän….

Ruskeat lyhdyt jäivät kuitenkin vielä kaivelemaan ja poikkesin tänään toisessa Citymarketissa katsomassa valikoimaa, mutta siellä oli molempia värejä vain yhdessä koossa. En sitten tiedä onko ruskeaa tarjolla lainkaan pienemmässä koossa… Hmm, en luovuta ihan vielä…;)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.